Sportaanbod Kennismaking - Maak kennis met golf - 5 lessen voor 55 euro

Deze "kennismakingscursus" is een perfecte manier om de grondbeginselen van de golfsport te leren. U krijgt in 5 lessen (lesuur duurt 50 minuten) de basistechnieken aangeleerd door een van onze professionals. U leert putten, chippen, afslaan en gaat samen met de professional al een keer op de Par 3 baan spelen, waar hij u ook de basisregels uitlegt.

Zo ervaart u tijdens deze lessen eigenlijk alle facetten van het golfspel en krijgt u een hele goede indruk van de sport. Na 5 lessen heeft u uw baanpermissie voor de Par 3 baan waarmee u, wanneer ú dat wilt geheel zelfstandig op de Par 3 baan kunt komen spelen, uiteraard tegen de geldende voorwaarden. Waarschijnlijk bent u hierna zo enthousiast geraakt dat u verder gaat met lessen om snel de grote baan op te kunnen. Aanmelden (individueel of met meer geïnteresseerden) voor de kennismakingscursus, bestaande uit 5 lessen voor € 55,- p.p., waarbij overigens gebruik oefenstokken tijdens de lessen inbegrepen zijn, kan via info@deherkenbosche.nl of via de website www.deherkenbosche.nl/5-lessen-voor-55 .

We starten een nieuwe groep als we minstens 4 (tot 6 maximaal bij 1 professional) deelnemers hebben met dezelfde voorkeuren t.a.v. dag en tijdstip als u. Er wordt op alle week- en weekenddagen les gegeven.
terug naar overzicht

CONTACTGEGEVENS

Golfbaan de Herkenbosche

T: 0475529529
M: 0654374562
E: maurice@deherkenbosche.nl
W: www.deherkenbosche.nl