Weert Positief Gezond downloads en links

Het rapport ‘Sporten en bewegen als middel’ geeft een duidelijk beeld van initiatieven en activiteiten in Weert op het vlak van sport- en bewegen voor de specifieke doelgroepen.

Voorkant brochure Sport en bewegen als middel in Weert

Wil je voor je eigen achterban inspirerende flyers gebruiken, voor in de kantine, in de personeelsruimte, in de wachtkamer (check voor bedrijven en Zorg- en Welzijn de specifieke materialen in de toolbox van ‘bedrijven’ en ‘zorg en welzijn’), kijk dan rechts in het menu welke materialen geschikt zijn voor jouw toepassing.

Leefstijl switch

Download de Leefstijlscan

De Leefstijlscan analyseert welke aspecten in je leefstijl je gezondheid schaden. Kies je een van deze thema’s om je leefstijl te verbeteren, dan adviseren wij om je streven daarin klein te maken, zo klein dat je er zeker van bent dat je die SWITCH ook kan maken.

De 2 video dossiers geven inzicht in het wat, waarom en hoe van de thema’s. De adviezen zijn afgestemd op de nationale en internationale richtlijnen voor gezond bewegen en gezonde voeding.


Wil je er meer werk van maken en aan de slag met het Leefstijl SWITCH programma, maak dan GRATIS een persoonlijke account aan op onze partner pagina van Leefstijlclub.nl. Je kan dan de Leefstijlscan online invullen, jouw persoonlijke SWITCH activeren en gebruik maken van een persoonlijk werkboek voor optimale implementatie.

Wil je ondersteund of begeleid worden, ook dat kan, de Beweegmakelaar of de Leefstijlcoach kan je toelichting geven wat de mogelijkheden zijn.

Weert Positief Gezond submenu