Weert Positief Gezond particulieren

De Gemeente Weert heeft ervoor gekozen hier werk van te maken door J.O.G.G. gemeente te worden, Jongeren op Gezond Gewicht. Platform Weert in Beweging gaat parallel hieraan aan de slag met ‘Weert Gezond’, inspiratie voor een gezonde leefstijl en gezonde toekomst.

Weert Gezond haakt ook in op het Nationale Programma Preventie van VWS en het daaruit voortvloeiende Alles is Gezondheid. Dit is een door VWS geïnitieerd netwerk van partijen die actief zijn op het gebied van preventieve gezondheid en een belofte doen hier pro actief mee aan de slag te gaan en blijven. De Alles is Gezondheid pledge (belofte) van Weert Gezond wordt getekend op 13 juni 2017.


Ik wil gezonder bewegenIk wil gezonder gaan eten


TOOLBOX

downloads

Leefstijl switch

Download de Leefstijlscan

De Leefstijlscan analyseert welke aspecten in je leefstijl je gezondheid schaden. Kies je een van deze thema’s om je leefstijl te verbeteren, dan adviseren wij om je streven daarin klein te maken, zo klein dat je er zeker van bent dat je die SWITCH ook kan maken.

De 2 video dossiers geven inzicht in het wat, waarom en hoe van de thema’s. De adviezen zijn afgestemd op de nationale en internationale richtlijnen voor gezond bewegen en gezonde voeding.


Wil je er meer werk van maken en aan de slag met het Leefstijl SWITCH programma, maak dan GRATIS een persoonlijke account aan op onze partner pagina van Leefstijlclub.nl. Je kan dan de Leefstijlscan online invullen, jouw persoonlijke SWITCH activeren en gebruik maken van een persoonlijk werkboek voor optimale implementatie.

Wil je ondersteund of begeleid worden, ook dat kan, de Beweegmakelaar of de Leefstijlcoach kan je toelichting geven wat de mogelijkheden zijn.

Weert Positief Gezond submenu