Nieuws WEERT SPORT TV Programma sportprestaties 2020

gepubliceerd op: 03-02-2021 08:54

Weert, 1 februari 2021

Foto: Sportgala 18 januari 2020 – Josine Frankhuizen

Het Kiwanis Sportgala Weert kent al jaren een feestelijke uitreiking waarin we de Weerter topsporters voor hun bijzondere prestaties in de schijnwerpers zetten. Hun bijdrage is van enorme waarde! De sporters krijgen een onderscheiding omdat ze in het desbetreffende kalenderjaar Nederlands, Europees en/of Wereldkampioen zijn geworden. Dit in een sport die verbonden is met NOC*NSF.

Het is belangrijk om uitzonderlijke prestaties van Weerter sporters te blijven waarderen. Aansprekende sportprestaties maken de Weertenaren trots. Daarbij zijn ze een inspirerend voorbeeld voor iedereen om zijn of haar eigen talent te ontwikkelen. We hebben in 2020 ook mooie sportprestatie die we willen belichten waaronder Martijn Nies (op de foto links) en Fenna Zusterzeel (midden), beide zwemmers stonden in januari 2020  nog op het podium met hun prijzen over het jaar 2019. Ze wisten in 2020 wederom mooie prestaties neer te zetten en we gaan ze met een leuk interview in de WeertFM studio aan het woord laten.

Helaas kunnen we door het coronavirus nu geen fysiek sportgala organiseren in verband met de coronaregels alsook dat het afgelopen jaar voor veel sporters een moeilijk sportjaar is geweest omdat veel wedstrijden afgelast zijn. Echter, er zijn nog wel sportprestaties geleverd in de sporten waar het wel mogelijk was. We hebben deze sporters de mogelijkheid gegeven om de prestaties bij ons aan te melden in de periode van 1 december t/m 31 december 2020.

In samenwerking met Gemeente Weert, WeertFM TV en Weert Media Groep wordt als alternatief voor het Sportgala een uur Weert Sport TV gemaakt.  Beide presentatoren van vorig jaar, Cindy Denessen en Jean-Paul van der Donk zullen dit samen presenteren. Vanuit de studio van WeertFM gaan we een mooi sportprogramma maken waarin we terugkijken op geleverde prestaties in 2020 en kunnen we online interviews laten zien. Het Sportakkoord komt aan bod alsook bijzondere extra sportactiviteiten in coronatijd. Ook wordt de, inmiddels bekende, Zuiderhuis Sportaward weer uitgereikt aan een persoon die veel betekend voor de sport in Weert. Op deze manier kunnen we toch de sporters waarderen en zullen mooie sportprestaties niet ongemerkt voorbij gaan. 

https://youtu.be/fdG-jacLkQQ

De uitzending kan bekeken worden op Zaterdag 27 februari om 20.00 uur via de Weert FM TV

Frequenties:  Ziggo 40/36, KPN 1417. Overige providers 2064.

Voor meer informatie: Cindy Denessen

WMG | weertmediagroep.nl

 

 

 

terug naar overzicht