Nieuws Nieuw programma Weertbeleeft TV, een aanwinst voor het Weerterland op WeertFM TV

gepubliceerd op: 29-04-2021 18:22

Weertbeleeft TV is een nieuwe productie van Weert Media Groep en laat mooie, positieve en informatieve ontwikkelingen zien van diverse platformen in Weert, zoals Weert in Beweging, het Weerter sportakkoord, Positief Gezond Weert, Punt Welzijn, Centrum Jeugd en Gezin, de Plus van Weert, RICK, MuseumW, LVO Weert en ook van overige organisaties, bedrijven en (sport)verenigingen uit Weert. Een aanwinst voor het Weerterland en te zien op WeertFM TV.

Weertbeleeft Team

De ontwikkelingen van Weertbeleeft TV zijn in volle gang. Per seizoen worden er  verschillende items belicht. Er is hiervoor een Weertbeleeft Team gevormd dat bestaat uit presentatoren Cindy Denessen en Jean Paul van der Donk, wel bekend van het Sportgala Weert. Hiernaast nemen Raymon Truijen en Josephien Kersten leuke items onder de loep al vloggend en presenterend. Jantien Koch brengt mooie ontwikkelingen in het onderwijs in beeld en Nicole Timmerman geeft tips op beweeg- en sportgebied. Het Weertbeleeft Jeugd Team gaat ook op pad en neem ook deel aan leuke activiteiten of brengt bijvoorbeeld een bezoek aan een (sport)vereniging. Dit team wordt gevormd door leden van de  Reddingsbrigade Weert Dit team bestaat uit  Joe van Ooijen, Lotte Nies, Emma de Graaff en Naomi Rappange, allemaal in de leeftijd van 13-14 jaar.  Raymon Truijen heeft een eigen item met Raymon Beleeft en gaat met kids zoals o.a. Martijn Nies, onze zwemkampioen, op avontuur. Dan is er ook nog een eigen Weertbeleeft TV Kok in de persoon van Paul Silvertand die mooie streekgerechten laat zien.

Weertbeleeft Event Challenge

Deze spannende challenge daagt uit om de beste rijkunsten te laten zien. Een leuk, maar ook pittig, parcours is uitgestippeld op het Event Center in Weert. Hier strijden de deelnemers om de snelste tijd neer te zetten. De gasten die geïnterviewd worden voor het Weertbeleeft TV programma, worden uitgenodigd om aan deze challenge mee te doen en krijgen tijdens de uitzending te horen welke tijd ze neergezet hebben. 

Wandelen met JP en de caravan gaat mee

Een superleuk item dat telkens in het Weertbeleeft TV programma terugkeert. JP (Jean-Paul van der Donk) gaat met zijn caravan naar mooie plekjes in het Weerterland. Hier ontvangt hij gast(en) waarmee hij gaat wandelen en interviewt. In de eerste aflevering is o.a. een leuk interview te zien met Vincent van den Berg, die veel weet over de Weerter beek, de Tungelroyse beek, de watermolens en nog veel meer. Josephien gaat de gedichten van Dichterbij Weert bekijken in de binnenstad en Raymon gaat zich al klimmend uitleven in het bos. En in deze aflevering zien we de race resultaten van Jantien Koch en Albert Buck, die meegedaan hebben aan de Weertbeleeft Event Challenge.

Dit programma met interessante, informatieve en amuserende items zal 30 april a.s. 19.30 uur voor het eerst te zien zijn op WeertFM TV. Kanaal Ziggo 40/36, KPN 1417, overige providers 2064.

De herhaling wordt uitgezonden 30 april om 21.30 uur, zaterdag 1 mei om 19.30 uur en zondag 2 mei om 17.00 uur.

terug naar overzicht