Nieuws Nieuw Stadsmagazine Weert 2021 en 10 x Weertbeleeft Winbox t.w.v. 650 euro per box!

gepubliceerd op: 13-09-2021 21:02

Een prachtig voorbeeld van mooie samenwerking met ondernemers uit Weert. Samen maken we Weert!

Vandaag is het nieuwe Stadsmagazine Weert 2021 overhandigd aan Frank Rademakers, directeur-bestuurder van RICK en wethouder Tessa Geelen, Gemeente Weert.

Haar portefeuille, sport, Leefbaarheid, Communicatie en burgerparticipatie, sluit naadloos aan bij de inhoud van het Stadsmagazine Weert.

De editie 2021 is in samenwerking met RICK, BIZ Ondernemers Weert, de Plus van Weert, Centrum Management en VVV Weert tot stand gekomen. Centraal staan de thema's cultuur, horeca, winkelen, sport en recreatie in Weert.

Thema Cultuur Stadsmagazine Weert

September, verschijning van het nieuwe Stadsmagazine, tevens start van het nieuwe culturele seizoen. Dit wordt jaarlijks geopend met het feestelijke Cultureel Lint, de uitmarkt van Weert. In 2021 vindt de tiende editie van Cultureel Lint plaats. Voor de organisatie alle reden om cultuur nog meer dan ooit in de schijnwerpers te plaatsen. Daarom heeft men in samenwerking met diverse culturele partners een week vol 10 Euro-deals geselecteerd als aanvulling op het reguliere programma van de koopzondag. Voorbeelden zijn een concert van de Stones Sessions in De Bosuil, het poëtische Bard in the Yard en een bijzonder concert vol muzikale samenwerkingen van Percussion Friends in het Franciscus Huis Weert. Met onder andere deze mooie voorstellingen voor een toegankelijke prijs viert Weert samen tien jaar opening van het culturele seizoen in Weert! Alle deals zijn te vinden op cultureellint.nl/10jaar.

Vanaf donderdag 16 september: unieke Weerter Aktie voor meer dan 6.500 euro aan shoppen, eten, drinken en bewegen in Weert: 10 x Weertbeleeft Winbox van elk 650 euro.

Weert bruist! Het historische centrum heeft prachtige winkels en telt vele restaurants en cafés. De binnenstad van Weert vormt een aantrekkelijk en gastvrij winkelgebied met een breed aanbod aan winkels en horeca. Hoe leuk is het om bezoekers een gratis mooi Stadsmagazine Weert mee te kunnen geven! De groenste regio van de wereld biedt bovendien wandelaars, fietsers en sporters kilometerslange prachtige routes. Ook heeft Weert een groot aanbod aan horecagelegenheden. Het Stadsmagazine Weert geeft een mooi handzaam overzicht van wat Weert op dit vlak biedt.

Om de ondernemers een hart onder de riem te steken heeft het Stadsmagazine Weert een aktie bedacht in samenwerking met BIZ Ondernemers. Ondernemers hebben cadeaubonnen beschikbaar gesteld in totaal voor maar liefst een waarde van meer dan 6.500 euro! Vanaf donderdag 16 september loopt er 10 weken lang via de Facebook en Instagram van Weertbeleeft een campagne om winboxen weg te geven. Iedere Weert Beleeft-winbox heeft een waarde van 650 euro aan shoptegoed, lekker eten & drinken, bewegen en sporten in Weert. Een prachtige samenwerking en geweldige stadspromotie voor Weert.

Gratis exemplaar Stadsmagazine Weert 2021?

Het Stadsmagazine wordt uitgedeeld aan deelnemende partijen en deze week rondgebracht in de binnenstad en bij de horecazaken in Weert.

Exemplaren zijn gratis verkrijgbaar bij Foto Weert, Markt 2 in het centrum van Weert.

U kunt ook altijd contact opnemen met de uitgever voor meer informatie. www.weertmediagroep.nl

Digitale bladerversie:  https://weertmediagroep.nl/stadsmagazine-weert/

Foto Wethouder Tessa Geelen, Cindy Denessen, Frank Rademakers

terug naar overzicht