Nieuws Weertbeleeft Kerstbox

gepubliceerd op: 15-12-2021 15:56

Cindy Denessen van de Weert Media Groep is de uitgever van o.a. de Stadskrant Weertbeleeft. Ze bedenkt een prachtig idee om Weerter ondernemers onder de aandacht van het publiek te brengen. En daarnaast weet ze Weerter consumenten te verblijden met een prachtige kerstboxactie als vervolg op de succesvolle winboxactie. Mooier dan dit wordt het niet.

De winbox, wat is dat dan?

Allereerst zijn er de deelnemende ondernemers in het Stadsmagazine Weert. Tesamen doneerden zij maar liefst € 6.500,00 om weg te geven aan consumenten. Ze doen dat door middel van cadeaubonnen. Daar gaan dan meerdere mensen van profiteren: tien weken achter elkaar stond er ergens in Weert een Winbox klaar met daarin cadeaubonnen ter waarde van 650 euro!  Zo konden er 10 gezinnen profiteren van een prachtig bedrag aan tegoedbonnen.

Social media

Elke week werd er een Winbox te kiek gezet in de zaak bij een van de deelnemende ondernemers. Vervolgens werd die foto publiekelijk verspreid. Via Facebook, LinkedIn en Instagram kon iedereen zien waar de Winbox die week stond. Het is echter minder eenvoudig dan het lijkt, de box stond namelijk enigszins gecamoufleerd zodat het niet meteen duidelijk is om welke zaak het gaat. Vanaf dat moment is het woord aan de lezers. Wanneer ze kunnen raden in welke gelegenheid ze de Winbox zien, kunnen ze dit in de reacties op bijvoorbeeld Facebook onder het bericht vermelden. Daarnaast is het dan de bedoeling om erbij te vertellen waarom ze de Winbox graag willen en wat ze ermee gaan doen. Uit de ingezonden reacties werd vervolgens per week één winnaar getrokken die de winbox met fantastische prijzen in ontvangst mocht nemen. Omdat het zoveel reacties zijn is het leuk deze terug te lezen via de facebookpagina Weertbeleeft.

Verhalen, anekdote’s, foto’s en meer

Het resultaat van de eerste serie van 10 afleveringen Weertbeleeft Winbox is ronduit overweldigend! Leuke verhalen, spannende anekdotes, prachtige foto’s en creatieve gedichten: ze kwamen allemaal voorbij in de vele reacties. Inventief, vindingrijk, eerlijk en de een nog fantasierijker dan de ander. Er schuilt veel talent in Weert. Elke dinsdag kwam een bericht op Social Media en elke zaterdag tijdens de uitreiking op de foto met de nieuwe prijswinnaar, tien weken lang. Zo verliep deze eerste Weertbeleeft Winbox serie. Elke week opnieuw een feestje voor de winnaar, de deelnemende ondernemer en het organiserende Weertbeleeft.nl. Iedereen wordt hier toch blij van! Na afloop van de eerste serie Weertbeleeft.nl winboxactie is duidelijk dat elke deelnemende ondernemer genoot van het succes en elke winnaar nog meer genoten heeft van de prachtige waardebonnen die uiteraard lokaal met liefde ingewisseld werden en nog worden.

De Weertbeleeft KERSTBOX, het vervolg op de succesvolle Weertbeleeft Winbox

Omdat het succes van de Weertbeleeft Winbox wel tot een vervolg moest leiden heeft Cindy het volgende alweer bedacht: “De Weertbeleeft KERSTBOX!” Het vervolginitiatief. Wat blijkt, na een rondje bij de ondernemers wordt er weer volop meegedaan. In december kun je dus iedere week een Weertbeleeft Kerstbox winnen via de social media van Weertbeleeft. Iedere zondag wordt op facebook en instagram de prijsvraag geplaatst. Inmiddels staat het bedrag voor meer dan 1.200 euro per Kerstbox, dus bijna een verdubbeling van de Winbox.

De eerste Kerstbox is gewonnen door Kirstie Koudijs uit Weert. De Kerstbox was verstopt bij de gouden gevel van Museum W, geraden door Kirstie. We geven nog drie Kerstboxen weg aan de winnaars op vrijdag  17, 24 en 31 januari. Feestelijke dagen met een feestelijke Kerstbox.

Hier een filmpje als voorproefje voor de Weertbeleeft KERSTBOX:

https://youtu.be/rb-YeCt7PuQ

Hier de bladerversie van de Stadskrant Weertbeleeft Winter 2021: https://issuu.com/weertmedia/docs/stadskrant_weertbeleeft_winter_2021

terug naar overzicht