Nieuws Missie Weertbeleeft 2021 geslaagd!

gepubliceerd op: 04-01-2022 14:00

Maar liefst meer dan 12.000,- euro aan cadeaubonnen heeft Missie Weertbeleeft in 2021 opgebracht. Weertbeleeft is een initiatief van Weert Media Groep. De coronaperiode heeft ook weer nieuwe projecten gebracht.  In september vorig jaar werd gestart met het kunnen winnen van een Weertbeleeft Winbox met een waarde van 650,- euro aan cadeaubonnen per box, te besteden bij winkeliers, horecazaken en sportaanbieders in Weert. Toen het nog kon fysiek en anders online of thuis laten bezorgen. Deze aktie was een groot succes voor de ondernemers en de Weerter inwoners; het ging viral op social media!

De winbox, wat is dat dan? Elke week werd er een Winbox te kiek gezet in de zaak bij een van de deelnemende ondernemers. Vervolgens werd die foto publiekelijk verspreid. Via Facebook, LinkedIn en Instagram kon iedereen zien waar de Winbox die week stond. Het is echter minder eenvoudig dan het lijkt, de box stond namelijk enigszins gecamoufleerd zodat het niet meteen duidelijk is om welke zaak het gaat. Vanaf dat moment is het woord aan de lezers. Wanneer ze kunnen raden in welke gelegenheid ze de Winbox zien, kunnen ze dit in de reacties op bijvoorbeeld Facebook onder het bericht vermelden. Daarnaast is het dan de bedoeling om erbij te vertellen waarom ze de Winbox graag willen en wat ze ermee gaan doen. Uit de ingezonden reacties werd vervolgens per week één winnaar getrokken die de winbox met fantastische prijzen in ontvangst mocht nemen. Zo konden er 10 gezinnen profiteren van een prachtig bedrag aan cadeaubonnen.

Verhalen, anekdote’s, foto’s en meer Het resultaat van de eerste serie van 10 afleveringen Weertbeleeft Winbox is ronduit overweldigend! Leuke verhalen, spannende anekdotes, prachtige foto’s en creatieve gedichten: ze kwamen allemaal voorbij in de vele reacties. Inventief, vindingrijk, eerlijk en de een nog fantasierijker dan de ander. Er schuilt veel talent in Weert. Elke dinsdag een bericht op Social Media en elke zaterdag tijdens de uitreiking op de foto met de nieuwe prijswinnaar, tien weken lang. Zo verliep deze eerste Weertbeleeft Winbox serie. Elke week opnieuw een feestje voor de winnaar, de deelnemende ondernemer en het organiserende Weertbeleeft.nl. Iedereen werd hier blij van! Na afloop van de eerste serie Weertbeleeft.nl winboxactie is duidelijk dat elke deelnemende ondernemer genoot van het succes en elke winnaar nog meer genoten heeft van de prachtige waardebonnen die uiteraard lokaal met liefde ingewisseld werden en nog worden.

De Weertbeleeft KERSTBOX, het vervolg op de succesvolle Weertbeleeft Winbox Omdat het succes van de Weertbeleeft Winbox wel tot een vervolg moest leiden werd de Weertbeleeft KERSTBOX bedacht. Wat blijkt, na een rondje bij de ondernemers werd er weer volop meegedaan. Sterker nog, per week kwamen er ondernemers bij die zelf nog eens een 'duit'in de kerstbox deden. Zo ook de Plus van Weert, die maar liefst 6 x 50 euro aan cadeaubonnen per box toevoegde, te besteden bij een ondernemer naar keuze binnen de Singels in Weert.

In december kon je dus iedere week een Weertbeleeft Kerstbox winnen via de social media van Weertbeleeft. Kerstbox 1 en 2 hadden een inhoud van 1.200 euro per box, de derde kerstbox had een inhoud van 1.500 euro en met de vierde Kerstbox werd het jaar uitgeknald met  maar liefst 1.750,-- euro aan cadeaubonnen!

In totaal een bredrag van meer dan 12.000,- euro aan waarde. Missie Weertbeleeft win- en kerstbox geslaagd! Er wordt daarom in 2022 doorgepakt met de Weertbeleeft winboxen. Dit omdat 2022 het 10-jarig jubileumjaar is van Weert Media Groep. Dus ook in 2022 kijgen we een nieuwe Missie Weertbeleeft '22. Samen voor en door Weertenaren. 

Voor meer informatie;

www.weertmediagroep.nl  

Hier een filmpje als voorproefje:

https://youtu.be/O9g6hRnYzKc

terug naar overzicht