Nieuws Meedenken met elkaar? Dat kan via de Sociale Marktplaats Weerterland.

gepubliceerd op: 25-04-2022 19:00

Meedenken met elkaar? Dat kan via de Sociale Marktplaats Weerterland.

Op de website Sociale Marktplaats Weerterland kunnen mensen uit Weert en Nederweert al jaren zoeken naar vrijwilligerswerk, vrijwilligers, kennis, maatjes en buurthulp. Sinds begin dit jaar is daar de optie aan toegevoegd om denkkracht met elkaar te delen. Dit is voortgekomen uit een pilot (de Ring) als onderdeel van de Samen aan de Slag- beweging in Weert, Nederweert en Cranendonck.

Dit kan interessant zijn voor zowel inwoners, verenigingen als allerlei professionele organisaties. Intussen maken RICK, Vraagwijzer gemeente Weert, gemeente Nederweert, PSW, Kr8tig, AMW-ML, Platform Weert in beweging, Daelzicht, MEE De Meent Groep, Bibliocenter en Punt Welzijn hier al gebruik van. Bijvoorbeeld om elkaar een advies of tip te vragen of om over een casus met elkaar mee te denken. Ook inwoners staat het vrij om op een vraag van een organisatie te reageren. Én inwoners en verenigingen kunnen er bijvoorbeeld op zoek naar mede buurtgenoten of organisaties die mee willen denken over een initiatief.

Wil je als organisatie of inwoner gebruik maken van de mogelijkheden maar eerst wat  meer informatie? Neem dan contact op met Simone de Back van Punt Welzijn, via telefoon 06-54304692 of s.de.back@puntwelzijn.nl.

Een kijkje nemen op de website of meteen aan de slag? Zie: https://socialemarktplaats.puntwelzijn.nl/

terug naar overzicht