Nieuws UITNODIGING: Het Sportakkoord Weert gaat door!

gepubliceerd op: 08-09-2022 12:04

UITNODIGING: Het Sportakkoord Weert gaat door!

Bij deze nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn tijdens de SPORTAKKOORD WEERT UPDATE op dinsdagavond 11 oktober 2022. Locatie: Hockeyclub Weert, Parklaan 1-a, 6006 NT Weert. Het is belangrijk zoveel mogelijk sportgerelateerde organisaties en professionals te kunnen informeren. 

Het Sportakkoord Weert gaat namelijk door! En er is geld beschikbaar om nieuwe aanvragen te kunnen ondersteunen. Er zijn 4 werkgroepen die voortvarend zijn begonnen met de opgestelde ambities en acties. De eerste toekenningen voor financiering van toekomstige projecten zijn gerealiseerd. Graag delen wij deze en de voortgang met u en reiken we meer informatie aan rondom het Sportakkoord.

U kunt zich aanmelden via onderstaande link om aanwezig te zijn dinsdagavond 11 oktober. Ook kunt u hier verhindering aangeven. Mocht uw mailadres niet meer van toepassing zijn, of wenst u niet langer op de mailinglijst te staan van het Sportakkoord Weert, dan kunt u dit ook aangeven. MELD JE AAN OF AF SPORTAKKOORD WEERT UPDATE 11 OKTOBER 2022

terug naar overzicht