Nieuws Training ‘Iedereen doet MEE’

gepubliceerd op: 22-12-2022 15:49

Begin volgend jaar organiseren we een aantal keer de training ‘Iedereen doet MEE’ van MEE. Met de training ‘Iedereen doet MEE’ leren trainers, coaches en (bege)leiders van reguliere sport- en scoutingclubs hoe zij ook kinderen met adhd, autisme of lichte verstandelijke beperking met plezier kunnen laten meedoen. In de bijlage vind je meer informatie over de training of kijk op: https://www.mee.nl/mee-academie/sporten-en-bewegen-met-een-beperking/training-iedereen-doet-mee.

De data in Midden-Limburg zijn:

  • Training 1: maandag 16 en 30 januari in Echt
  • Training 2: dinsdag 7 en 14 februari in Nederweert
  • Training 3: woensdag 22 en 29 maart in Roermond

In Zuid-Limburg wordt deze training gegeven op:

  • Woensdag 8 en 15 februari in Sittard
  • Donderdag 23 en 30 maart in Heerlen

De training bestaat uit twee avonden en het is de bedoeling dat je beide avonden aanwezig bent. We starten om 19.00 uur en zijn klaar rond 21.30 uur. De training wordt gegeven door een trainer van MEE. Deelname aan deze training is gratis.

Voor de training in Midden-Limburg kun je je aanmelden via: https://forms.gle/434tXoit63GmYBBC6. Wil je een training in Zuid-Limburg volgen, dan kun je mailen naar Chantal Bos: Chantal.Bos@ecsplore.nl.

Voor deze trainingen geldt vol = vol. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van de aanmelding. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met de adresgegevens van de locatie (dit kan een paar dagen duren). Mocht de training vol zijn, kom je op de wachtlijst te staan. Mocht er meer animo zijn dan het aantal beschikbare plaatsen/trainingen, dan gaan we de training nog een keer inplannen.

Kun je deze data niet, maar heb je wel interesse in de training? Laat het mij dan weten. Bij voldoende animo organiseren we deze training nog een keer.

P.A.A. (Pauline) Schrooten

Regioconsulent Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg

Deelnemende gemeenten: Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert.

M 06 30202582 E paulineschrooten@roermond.nl | W www.ikkansporten.nl

terug naar overzicht