Nieuws Nieuwe trainingen Iedereen Doet MEE!

gepubliceerd op: 21-08-2023 12:19

De komende maanden organiseren we nog een aantal keer de training Iedereen Doet MEE. Met de training ‘Iedereen doet MEE’ leren trainers, coaches en (bege)leiders van reguliere sport- en scoutingclubs hoe zij ook kinderen met adhd, autisme of lichte verstandelijke beperking met plezier kunnen laten meedoen. In de bijlage vind je meer informatie over de training of kijk op: https://www.mee.nl/mee-academie/sporten-en-bewegen-met-een-beperking/training-iedereen-doet-mee.

De data zijn:

  • Training 1: maandag 9 en 23 oktober in Maasgouw (Heel)
  • Training 2: dinsdag 7 en 14 november in Weert
  • Training 3: woensdag 22 en 29 november in Roerdalen

De training bestaat uit twee avonden en het is de bedoeling dat je beide avonden aanwezig bent. We starten om 19.00 uur en zijn klaar rond 21.30 uur. De training wordt gegeven door een trainster van MEE. Je kunt in gewone kleren komen. Deelname aan deze training is gratis. Voor de training kun je je aanmelden via: https://forms.gle/26u8mbCPMc7tprK3A.

Voor deze trainingen geldt vol = vol. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van de aanmelding. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met de adresgegevens van de locatie (dit kan even duren). Mocht de training vol zijn, kom je op de wachtlijst te staan. Mocht er meer animo zijn dan het aantal beschikbare plaatsen/trainingen, dan gaan we de training nog een keer inplannen.

Kun je deze data niet, maar heb je wel interesse in de training? Laat het mij dan weten. Bij voldoende animo organiseren we deze training nog een keer. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag!

P.A.A. (Pauline) Schrooten Regioconsulent Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg

E paulineschrooten@roermond.nl

W www.iedereenkansporten.nl/middenlimburg

terug naar overzicht