Nieuws GRATIS naar theatervoorstelling voor ouders!

gepubliceerd op: 29-09-2023 12:13

GRATIS naar theatervoorstelling voor ouders!

Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste, als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als vader of moeder doen? Daarover gaat de humoristisch voorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op zaterdag 18 november 2023 in ons theater te zien is. Je krijgt handige tips. Het is een heerlijk avond uit. En de toegang is gratis (normaal €20)! Bestel nu je vrijkaartjes via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/weert.

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren.

Over hoe je als ouders eraan kan bijdragen dat jullie kinderen goed kunnen presteren, minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is. Ook leuk en interessant voor iedereen die kinderen begeleidt, zoals bij sportclubs en bij muziek- en toneelverenigingen.

Op zaterdag 18 november 2023 is ‘Kom op nou jongens!’ in ons theater te zien. Een unieke kans voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven). Want het is een humoristische theatervoorstelling, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen (trouwens ook op je werk en in je relatie!). En dankzij subsidie is de toegang gratis (normaal €20).

De uitvoering is van 19.00 tot circa 20.15 uur. Na afloop krijgt iedereen een drankje aangeboden. In de foyer zal het voetbal aangezet worden zodat voetballiefhebbers niks hoeven te missen. Mogelijk gemaakt door het Sportakkoord Weert.

Kijk voor meer informatie op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/weert. Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen!

 

terug naar overzicht