Nieuws Nieuwe fanfilmpjes van Weert goed ontvangen

gepubliceerd op: 08-10-2013 17:31

Hoofdrol voor John van Heel, Peter Princen en Monique Princen

Op dinsdag 8 oktober zijn twee nieuwe filmpjes van de campagne ‘Met ons. In Weert’ gelanceerd. Onderwerp van deze filmpjes zijn Sporten in Weert en Ondernemen in Weert. De filmpjes zijn te bekijken via www.metonsinweert.nl. De genodigden op de première waren zeer te spreken over de filmpjes. “Het zijn korte, flitsende filmpjes die iedereen kan gebruiken. Als je zelf een bedrijf hebt, kun je het filmpje over Ondernemen op je site zetten om klanten te laten zien in welke omgeving je werkt. In feite zijn heel het MKB Weerterland en haar leden in potentie fans. Voor het filmpje over Sporten en Bewegen geldt, dat het heel breed inzetbaar is: natuurlijk door de VVV Weert (‘Kijk eens wat wij een fantastisch wandelgebied hebben!’), sportverenigingen, makelaars (‘Kijk eens wat een leuke, actieve mensen in Weert en een prachtig woongebied’) en natuurlijk ieder ander die trots is op Weert.

De filmpjes maken deel uit van een reeks waarin fans van Weert laten zien waarom zij zo van de stad houden. Peter en Monique Princen (directie Tal Techniek) vertellen in hun filmpje waarom ze Weert een geweldige stad vinden om te ondernemen. En hoe ze het ondernemersklimaat waarderen, waarin de lijnen kort zijn en de prestaties groots. In het andere filmpje is sportfanaat John van Heel te zien. Hij vertelt over zijn missie om iedereen in Weert te laten bewegen. In de Groenste Stad van Europa kan hij het in ieder geval niet laten om buiten lekker actief bezig te zijn.

Filmpje gaat nu al wereldwijd

Burgemeester Jos Heijmans is op dit moment in China. Doel daarvan is o.a. een kunstuitwisselingsexpositie te organiseren en een stuk relatiebeheer in het kader van de zusterband tussen Hangzhou en Weert. Heijmans heeft een Chinese vertaling van het ondernemers-filmpje meegenomen. Het filmpje is dus al wereldwijd gelanceerd!

Deel en like de filmpjes

De filmpjes zijn door iedereen te gebruiken en beschikbaar via www.metonsinweert.nl/videos.

De filmpjes laten zien dat we trots mogen zijn op Weert! Als je wilt, deel het dan gerust met familie, vrienden, personeel, klanten, op je website, facebook, twitter etc. Ben net zoals de hoofdrolspelers in de filmpjes, trots op je stad. We nodigen je uit, die trots te delen. Samen sterk. Met ons. In Weert.

terug naar overzicht