Nieuws Kick off Nationale leefstijl & afslank challenge 2016 in Weert

gepubliceerd op: 31-01-2016 11:33

Volg deelnemer Cindy op YouTube Leefstijl Challenge!

Hoewel de ontelbare afslankproducten anders doen geloven is op gezond gewicht komen een kwestie van een actieve leefstijl, goede kwaliteit voeding en motivatie. Door vanuit deze pijlers te werken is duurzaam resultaat een gevolg. De doelstelling van de Nationale leefstijl & afslank Challenge 2016 is de gezondheid bevorderen, stap voor stap, zodat we het vol kunnen houden, maar wel met wetenschappelijk gevalideerde informatie.

Op 1 februari wordt de Nationale leefstijl & afslank Challenge 2016 gelanceerd op meer dan 30 locaties in Nederland! Het programma is gebaseerd op de nieuwe beweegrichtlijn van de World Health Organization, de nieuwe voedingsrichtlijn van de Gezondheidsraad en de overgewicht en obesitas richtlijn van TNO 2014. Deze richtlijnen worden de Nieuwe Gezondheid genoemd.

De erkende overgewicht preventie coaches die de deelnemers begeleiden zijn opgeleid om de deelnemers te helpen en, vanuit hun eigen persoonlijke situatie, te werken aan een effectief beweeg- en voedingsprogramma. Tevens wordt inzicht gegeven om je eigen motivatie en mogelijkheden verder te ontwikkelen.

Cindy Denessen (50), een van de deelnemers van de leefstijl & afslank challenge pilot, startte met het programma nadat haar dokter hoge bloeddruk, overgewicht en te hoog cholesterol had gemeten en Cindy aan de medicijnen wilde zetten. Cindy besloot een andere remedie te volgen, wat is vastgelegd in een 13 delige youtube serie zodat je real live kunt zien wat de actuele (beweeg)resultaten zijn.

Men kan Cindy volgen op youtube: “Leefstijl Challenge”

Meer informatie: www.weerterleefstijlchallenge.nl

terug naar overzicht