Nieuws Singelloop Weert krijgt ook bedrijvenwedstrijd

gepubliceerd op: 08-11-2013 09:44

WEERT - Atletiekvereniging Weert staat vrijdag 23 mei 2014 voor een nieuwe uitdaging, de organisatie van haar jaarlijkse Singelloop-nieuwe-stijl. Deze wedstrijd over 5 en 10 kilometer maakt deel uit van het Midden Limburgs Avondloopcriterium. De atletiekvereniging wil met ingang van 2014 het evenement nog interessanter maken door er een bedrijvenloop aan te koppelen. Hoewel een nieuw element aan de Singelloop wordt toegevoegd blijft de locatie als vanouds, het singelparcours in de binnenstad van Weert. Aanvang 19.00 uur.

De bedrijvenloop over 5 en 10 kilometer biedt een aantrekkelijke mogelijkheid om een onderneming sportief ‘zichtbaar’ te maken en zich te meten met andere bedrijven. Deelname betekent echter meer, zoals het bevorderen van de gezondheid van medewerkers, teambuilding en PR-mogelijkheden. Iedere deelnemende onderneming formeert een of meer teams, bestaande uit drie tot vijf personen, en de atletiekvereniging  draagt zorg voor een gedegen voorbereiding van de deelnemers.

Het complete aanbod ter voorbereiding omvat het volgende: introductiebijeenkomst, twaalf weken een wekelijkse training van 1½ uur onder leiding van een gekwalificeerde trainer, tijdens de trainingsperiode tweemaal een conditietest, per deelnemer een trainingsschema, afgestemd op de gekozen afstand en de fysieke conditie. Inschrijfkosten voor de wedstrijd op 23 mei zijn inclusief. En voor 15 euro schaft u een loopshirt aan. Voor winnende teams is er een prijsuitreiking en ieder team krijgt een groepsfoto.

De twaalf wekelijkse trainingen kosten uw bedrijf 45 euro per deelnemer. Een trainingsgroep bestaat uit maximaal vijftien deelnemers, zodat een individuele begeleiding mogelijk is. Enthousiast? Schrijf uw bedrijf dan in voor de Singelloop 2014 in Weert. Vragen of nadere informatie; reageer dan via  bedrijvenloop@avweert.nl

terug naar overzicht