Nieuws Rapiditas D1 kampioen 2015 / 2016

gepubliceerd op: 14-03-2016 11:46

Bron: WeertdeGekste 13 maart 2016

Het team D1 begon dit seizoen met een geheel nieuwe samenstelling. Er gingen wat meiden weg en hiervoor kwamen wat jongens in de plaats. En dat was in het begin voor iedereen wel even wennen, maar al snel was het normaal en begon het als een team te functioneren. Daarom is het nu na ruim een half jaar verder een echt team geworden.

 

Het is dan ook leuk om te zien hoe iedereen gegroeid is en nog steeds aan het groeien is. Want de supporters die nu naar de wedstrijden kijken of aan het begin van dit het seizoen keken zien een team die gegroeid is en trots mogen zijn op hun behaalde kampioenschap. Daar zit een wereld van verschil in.

Dit allemaal onder de bezielende leiding van Moniek van der Lans, Renee van de Groes en Stef van Hoef. Zij als trainers en coaches vonden het geweldig om te zien en te ervaren. Zij hadden dan ook niet durven dromen dat ze kampioen zouden worden met een team dat gemengd ging spelen. Sommige wedstrijden waren dan ook erg pittig en voor de coaches soms zenuwslopend en bloeddruk verhogend. Maar onder hun coaching speelde de sportieve kids mooie wedstrijden en hebben de teamleden super gewerkt en met hun inzet hebben ze dit dan ook als team dubbel en dwars verdiend.

Het team staat nu 1e en los van de nummer 2 dus met nog één wedstrijd te gaan is het kampioenschap.

(ingestuurde bijdrage via Moniek)

terug naar overzicht