Nieuws IKS Midden-Limburg lanceert nieuwe website

gepubliceerd op: 13-01-2017 10:28

 

Allereerst aan iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar. Voor ons begint dat alvast goed. Met trots presenteren wij onze nieuwe website!

Via het vertrouwde adres www.ikkansporten.nl zijn we verenigingen, scholen, zorginstellingen en sportconsulenten die zich bezig (willen) houden met sport en bewegen voor mensen met een beperking nu nog beter van dienst. Zij vinden er nieuwsberichten, aankomende activiteiten zoals cursussen, en praktische informatie bijvoorbeeld over het Jeugdsportfonds en de Provinciale Vervoersregeling. Ook voor mensen met een beperking zelf, en hun ouders of begeleiders, is de website een verbetering. Foto’s zijn makkelijker toegankelijk.

Uniek Sporten

Daarnaast werkt IKS Midden-Limburg samen met het initiatief ‘Uniek Sporten’. Dit is een landelijke databank met sportaanbod voor mensen met een beperking, waar we al het aanbod in Midden-Limburg aan toevoegen. Omdat de zoekresultaten niet begrensd zijn op Midden-Limburg, vindt u ook aanbod in bijvoorbeeld Noord-Limburg als dat beter bij u past. Op de nieuwe website staat de rode banner van Uniek Sporten prominent weergegeven. Staat uw aanbod er nog niet bij? Meld het dan bij IKS Midden-Limburg! Bekendheid met het aanbod is cruciaal voor potentiële leden.

We horen graag wat u van de nieuwe site vindt! Ook voor meer informatie of tips neemt u gerust contact op met Pauline Schrooten, regioconsulent IKS, via paulineschrooten@roermond.nl of 06 30202582.

terug naar overzicht