Nieuws Officiƫle Kick-Off Jongeren op Gezond gewicht Weert

gepubliceerd op: 02-06-2017 12:18

 

Uitnodiging officiële Kick-Off

Jongeren op Gezond gewicht Weert

 

Datum:         Vrijdag 16 juni 2017

Tijd:             11:00-13:00

Locatie:        Sportpark St. Theunis, Parklaan 1A-B, 6006 NT Weert

 

Op vrijdag 16 juni zal de officiële Kick-Off plaatsvinden van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) Weert. JOGG is een landelijke beweging waarbij partners zich inzetten om gezond eten en bewegen voor jongeren van 0 t/m 18 jaar gemakkelijk en aantrekkelijk te maken. Met veel partijen in de wijk wordt samengewerkt zodat er meer aandacht is voor voeding, sport en beweging. Daarnaast helpt Jongeren Op Gezond Gewicht met het creëren van een gezonde omgeving op plekken waar kinderen en jongeren veel komen zoals school, sport en werk.

Rondom deze Kick-Off worden een aantal activiteiten georganiseerd. Deze zullen gericht zijn op de doelgroep (de kinderen) en de partners van JOGG-Weert. Het programma ziet er als volgt uit:

 

Tijd

Wat

Wie

9:00-14:30

Opening Lekker Fit Week (sportdag)

Voor 400 kinderen van verschillende basisscholen in Weert

11:00-11:45

Bijeenkomst DrinkWater campagne

Voor partners en andere geïnteresseerden

12:00-12:15

Ontvangst JOGG-bordje Weert

Wethouder Sterk en Gabriels en landelijke ambassadeur JOGG

12:15-13:00

Netwerkborrel

Voor partners en andere geïnteresseerden

 

De bijeenkomst voor partners en andere geïnteresseerden is een interactieve presentatie waarbij o.a. wordt gekeken op welke manier wij in de wijken het drinken van water gemakkelijker en aantrekkelijker kunnen maken bijv. op school, de kinderopvang, de sportvereniging of thuis. Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan deze bijeenkomst dan vragen wij u of u zich wilt aanmelden via onderstaande link:

Aanmeldformulier Kick-Off JOGG-Weert

Daarnaast ben u de hele dag welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de sportdag die ook zal plaatsvinden op sportpark St. Theunis.

Met vriendelijke groet,      

Thomas Witjes

terug naar overzicht