Nieuws Weerter Avondvierdaagse 13 t/m 16 september

gepubliceerd op: 31-08-2017 22:50

De scholen zijn weer begonnen en de Weerter Avond4daagse komt snel dichterbij. De start is op woensdag avond 13 september a.s. op de Oelemarkt in Weert. De laatste kans om je aan te melden is aangebroken, de inschrijving sluit op woensdag 6 september.

Dit jaar zijn er 4 afstanden waarvoor je je kan inschrijven, namelijk: de 3, 5, 10 en 15 km. De routes starten in het centrum op de Oelemarkt en lopen langs de mooiste plekjes van Weert en omstreken. Routes die voor iedereen begaanbaar zijn. Een activiteit voor iedereen: van gezellige basisschool klas, tot team activiteit van je bedrijf, je sportteam, meelopen als maatje voor een ander, gezellig met vrienden en vriendinnen, als grote sportieve uitdaging of gewoon omdat...

Inschrijven

Inschrijven voor de avondvierdaagse is nog mogelijk tot woensdag 6 september via http://www.avondvierdaagse-weert.nl. We gaan voor de 350 deelnemers, dus de laatste week verwachten we zeker nog 100-150 aanmeldingen!

Vrijwilligers

We zijn ook nog steeds op zoek naar enkele vrijwilligers! Dus heb je zin om één tot enkele uurtjes te komen helpen bij de avond4daagse? Stuur dan een e-mail aan mail@samendoenweert.nl voor meer informatie. We zoeken nog mensen voor de drink- en controleposten en om langs de route deelnemers te begeleiden.

terug naar overzicht