Nieuws Weerter beweeg- en sport aanbod in kaart op www.beweegnet.nl/weert

gepubliceerd op: 31-01-2014 15:55

Dé nieuwe website met het totale sport- en beweegaanbod in Weert.

U zoekt en vind hier wat bij u past!

Weert is rijk aan gevarieerd sport- en beweeg aanbod voor jeugd, volwassenen, senioren en voor mensen met een beperking. Kortom voor ieder wat wils.

In 2012 won Weert de prestigieuze prijs “Sportgemeente van Nederland”, wat onder meer te danken is aan dit ruime aanbod. Wie echter in Weert aan de slag wil met sport of bewegen, kon tot voor kort op zoek als naar een speld in een hooiberg. Er was wel ergens een lijst te vinden van sportverenigingen, maar of die een passend aanbod hebben was nergens te achterhalen. Ook verwijzen steeds meer huisartsen en specialisten mensen door naar het sport- en beweegaanbod in Weert, simpelweg omdat dat een positieve werking heeft voor veel ziekten en voor sneller herstel en bovenal het vitaal en fit zijn van jezelf.

Daarom is nu in kaart gebracht welke sportaanbieder een aanbod heeft voor welke groep mensen met een beperking of chronische aandoening.

Beweegnet.nl is ontwikkeld door Platform Weert in Beweging en biedt een totaal overzicht van sport- en beweegactiviteiten in Weert. Je kan zoeken op leeftijd, op beperkingen, op competitief of recreatief, binnen of buiten, man of vrouw, in groep of individueel, kortom, je vindt altijd gemakkelijk het aanbod wat bij je past. Ook geeft beweegnet.nl een overzicht van ondersteuningsorganisaties voor mensen met een beperking.

Beweegnet.nl is een ideale tool om je geschikte sport te vinden en een ideaal hulpmiddel voor huisartsen, specialisten, praktijk ondersteuners, diëtisten en andere zorg professionals om voor hun cliënt een geschikt sport- en beweegadvies te verzorgen.

Inmiddels heeft het Platform Weert in Beweging een groot draagvlak binnen de Gemeente Weert gekregen met een passend dynamisch logo. Bovendien verschijnt in april a.s. de eerste Stadskrant Weert in Beweging waarin een speciale rubriek komt waar men alles kan lezen over Weert in beweging op het gebied van sport en bewegen bij bedrijven, zorg en welzijn, ouderen, mensen met een beperking en onderwijs en overheid.

De Stadskrant Weert in Beweging heeft een huis- aan huis verspreiding door heel Weert en is een initiatief van Weert Media groep.

Bezoek de website www.beweegnet.nl en vind wat bij u past en kom in beweging!

Voor meer informatie of wilt u zich ook aansluiten bij Weert in Beweging, neem dan contact op met John van Heel, tel. 06-53623485

e-mail: j.vanheel@efaa.nl

 

terug naar overzicht