Nieuws Positief Gezond lezing - Zin in je leven!

gepubliceerd op: 20-02-2020 19:30

Wat is de zin in je leven? Wat doet er werkelijk toe? Wat kun je doen, om je leven als zinvol te ervaren in de drukte van alledag?

Onze dagen zijn druk en gevuld met allerlei activiteiten. We doen veel en vaak worden we overspoeld met informatie. Soms verlangen we naar rust en verdieping, naar tijd om ons echt bezig te houden met wat er werkelijk toe doet. Als vanzelfsprekendheid in je leven wegvalt, komen dat soort vragen vaak op indringende wijze naar boven. Vragen die ogenschijnlijk eenvoudig te beantwoorden zijn, en tegelijkertijd niet zomaar te geven. Het antwoord is niet statisch en niet eenduidig. Door allerlei ervaringen die je in je leven opdoet, verander je, en dat telt ook voor de mensen om je heen. Zingeving is voor iedereen anders. 

De zin van je leven heeft te maken met wat voor jou er echt toe doet en wat dicht bij je ligt waardoor je je thuis voelt bij jezelf. Je leven als zinvol ervaren vraagt om een houding van openheid, om een met open blik naar jezelf te kijken en naar de wereld om je heen.

In alle tijden en in alle culturen zoeken mensen naar zin en betekenis van het leven. Daarin staan we niet alleen en we kunnen leren van anderen.  

Tijdens deze lezing ga ik in op de zoektocht naar zin; wat je kunt leren van anderen daarover; wat je zelf kunt doen om je leven als zinvol te ervaren en hoe je dit kunt combineren met de drukte van alledag.

Graag tot ziens op 20 februari om 19.30 uur! Anne Indenkleef

Inschrijven kan via info@weertinbeweging.nl

terug naar overzicht