Nieuws Dagelijks functioneren – Goed zorgen voor jezelf!

gepubliceerd op: 27-02-2020 16:09

Gratis lezing op 2 april door Gwenny Meulen en Dave Pepels

Wat is jouw balans? Weet jij wat je kan en niet kan en wat jouw grenzen zijn? Kun jij jouw dag goed indelen? Kun je om gaan met tijd en geld? Allerlei vragen die betrekking hebben op het dagelijks functioneren (een van de zes dimensies van Positieve Gezondheid). Maar hoe breed is deze dimensie nu eigenlijk? Wat kun je als persoon hiermee? Welke organisaties kunnen hierin iets betekenen? Kom naar deze lezing en krijg een inzicht van wat deze dimensie behelst.

Wij zijn Dave Pepels en Gwenny Meulen, beide werkzaam bij het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg zowel in de reguliere hulpverlening als in het groepswerk. Dave als groepswerker voor de groepen; Lessen in Geluk, Mantelzorg in balans, Leven met veranderingen, Rouwverwerking en Liefde is een werkwoord.

Gwenny verzorgt de Mindfulness training binnen het Algemeen Maatschappelijk Werk. Daarnaast zijn we beide werkzaam als School Maatschappelijk Werker bij Gilde Opleidingen. Door deze brede inzet en kennis verzorgen wij de lezing rondom de zesde en laatste pijler van de Positieve Gezondheid; Dagelijks Functioneren. We kijken er naar uit jullie hier iets over te vertellen. 

Aanmelden kan via info@weertinbeweging.nl 

terug naar overzicht