Nieuws Sportprijzen 2020: bijzondere sporters coronaproof uitgelicht

gepubliceerd op: 13-11-2020 16:24

Winnaars tijdens het Sportgala 2019.

Tijdens het jaarlijkse Sportgala worden Weerter topsporters, talenten, trainers en coaches in het zonnetje gezet. Er worden prijzen uitgereikt voor de categorieën beste sporter, beste sportteam, grootste sporttalent (8 t/m 12 jaar en 13 t/m 16 jaar) en beste trainer of coach. Ook wordt er een speciale award uitgereikt voor een sporter (in welke categorie dan ook) die een speciale prestatie heeft neergezet. Het Sportgala van het jaar 2020 kan vanwege het coronavirus en de vele afgelaste wedstrijden helaas niet doorgaan. Toch vragen wij om bijzondere sportprestaties van dit jaar bij ons aan te melden, omdat we die op een andere manier willen uitlichten.

Het Sportgala wordt georganiseerd door het platform Weert in Beweging en serviceclub Kiwanis Weert. De gemeente Weert ondersteunt het sportgala.

Aanmelden

Kandidaten voor de sportprijzen 2020 kunnen van 1 t/m 31 december worden aangemeld.  De aanmelding kan worden gedaan door de kandidaten zelf, maar ook door iemand anders, bijvoorbeeld een familielid of een trainer. Er zijn geen voorwaarden voor de sport die iemand uitoefent. Aanmelden kan uitsluitend via de e-mail: weertmedia@live.nl  t.a.v. Cindy Denessen.

Informatie nodig bij aanmelden

Voor het aanmelden hebben we bepaalde informatie nodig over de sporter:

  • Persoonlijke gegevens van de sporter.
  • Persoonlijke gegevens van degene die de aanvraag doet.
  • Welke sport doet degene?
  • Welke bijzondere prestatie heeft diegene geleverd?
  • Andere zaken die van belang kunnen zijn.
  • Foto’s en/of video’s van de sporter (in actie).

Vervolg en prijsuitreiking

Een jury gaat de inzendingen beoordelingen. In januari 2021 zullen wij de sporters op een coronaproof manier in het zonnetje zetten. Hoe de beoordeling er dit jaar uitgaat zien is nog niet geheel bekend. Dit ligt onder andere aan het aantal inzendingen. We hopen er zoveel mogelijk te mogen ontvangen.

Aftermovie Sportgala Weert 2019.

https://youtu.be/jSrpQD9n67s 

terug naar overzicht