Nieuws Week tegen Eenzaamheid 2013 in Weert

gepubliceerd op: 26-09-2013 11:16

Punt Welzijn organiseert Week tegen Eenzaamheid 2013 in Weert

Na een succesvolle Week tegen Eenzaamheid in 2012, pakt Weert ook dit jaar weer groots uit. Dit jaar is de landelijke Week tegen Eenzaamheid van 26 september tot en met 5 oktober 2013. In deze periode vinden er verschillende activiteiten in Weert plaats. Punt Welzijn regisseert samen met de landelijke Coalitie Erbij, die in samenwerking met lokale organisaties de strijd tegen eenzaamheid aangaat, deze week in Weert. De Week tegen Eenzaamheid heeft dit jaar als thema;

‘Kom erbij’

Hoewel Weert een rijk verenigingsleven en een groot aanbod aan activiteiten kent, ervaren veel mensen vaak een grote drempel om hier aan deel te nemen. Terwijl juist het ondernemen van activiteiten buitenshuis mogelijkheden biedt om mensen te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Hierop aansluitend organiseert Punt Welzijn onder meer de afsluitende activiteit van de Week tegen Eenzaamheid:”Kom erbij en….doe mee!”

Voor meer informatie neem je contact op met Angela ten Bloemendal van Punt welzijn, 0495-697900  of mail naar a.ten.bloemendal@puntwelzijn.nl.  

terug naar overzicht