Nieuws Nieuw: een PuurGezonde praktijk in Weert

gepubliceerd op: 19-09-2014 09:18

Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Steeds meer diëtisten en gewichtsconsulenten hanteren deze lekkere en puur gezonde aanpak in hun praktijk. Ook bij Irma de Bont van SveaVita, gewichts- en leefstijlcoaching in Weert kun je terecht voor PuurGezonde voedingsadviezen.  

Geen pakjes, zakjes, shakes en light producten. Maar wel écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Op een heel lekkere manier! Dat is de missie van de website www.PuurGezond.nl. En ook in de praktijk van Irma de Bont wordt deze aanpak gehanteerd.

‘Het draait in deze methode allemaal om écht eten’, zegt Irma. ‘Pure, eerlijke producten die je verzadigen en voeden. Wie geniet van een puur gezonde voeding, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger. In mijn praktijk leer ik cliënten graag hoe ze soepel kunnen overstappen naar een puur gezond eetpatroon. Met lekkere recepten, goede tips en een duidelijk stappenplan.’

Meer informatie over SveaVita, de praktijk van Irma de Bont: http://www.sveavita.nl

 

terug naar overzicht