Nieuws Eerste Sport Combi-pas Weert - Amy Tombokan

gepubliceerd op: 10-11-2014 08:41

De Sport Combi-pas Weert kent drie centrale doelstellingen: 1. Mensen die te weinig bewegen kennis laten maken met de nieuwe WHO beweeg- en preventie richtlijn en de voordelen hiervan te laten ervaren en 2. Mensen bekend maken met verschillende sportmogelijkheden vanuit een loket. Vanaf 1 november kunnen mensen (uit de wijken Biest, Keent, Fatima en Moesel) zich aanmelden voor de nieuwe Sport Combi-pas, waarmee men, indien men voldoet men aan de voorwaarden, deel kan nemen aan een 6 maanden opstart programma met een voordeel van maar liefst 50% (door de Sportimpuls subsidie).

Amy Tombokan is de eerste deelnemer van de Sport Combi-pas Weert. “In 1993 heb ik een dienstongeval gehad bij Defensie waardoor ik andersvalide werd. Gelukkig kan je ook met een rolstoel blijven sporten en ik deed dat ook graag. Door gezondheid problemen van mijn zoontje kwam het op peil houden van mijn conditie niet langer voor in mijn agenda, maar omdat ik zelf rolstoel gebonden ben is dat wel noodzakelijk. Nu dankzij dit mooie aanbod, waar ik geen sportrolstoel voor nodig heb, kan ik mijn conditie en dus mijn gezondheid opnieuw opbouwen.”

Amy heeft de intake al doorlopen met Beweegcoach Esther van den Bor (PGW) en gaat aan de slag met een aansterkingsprogramma bij Life Style Vitae in combinatie met zwemmen.

Geïnteresseerden in de Sport Combi-pas kunnen mailen naar infoteam@lifestylevitae.nl.

 

terug naar overzicht