Nieuws Sjeng Schalken ambassadeur voor SamenLoop voor Hoop Weert

gepubliceerd op: 27-01-2015 08:21

Voormalig proftennisser Sjeng Schalken heeft zich als ambassadeur verbonden aan de SamenLoop voor Hoop 2015 in Weert.

Op 4 en 5 juli wordt de SamenLoop voor Hoop (SLVH) voor het eerst georganiseerd in Weert. SLVH van KWF Kankerbestrijding is een uniek evenement waarbij deelnemers de strijd aangaan tegen kanker en hun verbondenheid tonen met (ex-)kankerpatiënten binnen de gemeenschap. Bedoeling is dat teams meedoen aan een 24-uurs wandel- en hardloopestafette. Teamleden wisselen elkaar af en lopen rondjes op de atletiekbaan van AV Weert. De deelnemende teams organiseren ook activiteiten op het samenloopterrein: dit kan variëren van een veiling of loterij, het organiseren van spellen, tot verkoop van eigen gemaakte producten. Er zijn optredens van lokale artiesten en kinderactiviteiten. Deze activiteiten verhogen de opbrengst van het evenement en dragen bij aan de feestelijke, braderie-achtige sfeer.

Sjeng Schalken (zelf afkomstig uit Weert) treedt de komende maanden in aanloop van het evenement als ambassadeur op. Dat betekent dat hij in elk geval een column zal schrijven in het blad 'Life Style Magazine Weert FIT:24:7 ' dat in juni geheel in het teken van SamenLoop voor Hoop Weert zal staan.

Informatieavond voor teams

Op maandag 23 februari vindt er een informatieavond plaats voor teams. Je hoort dan hoe het evenement is opgebouwd, wat er van de teams wordt verwacht. Aanmelden voor de avond is gewenst, op slvhweert@gmail.com . Wil je als vrijwilliger aan de slag op 4 en/of 5 juli? Ook dan ben je van harte welkom! Er zijn zo’n 90 vrijwilligers nodig.

terug naar overzicht