Nieuws Wandel mee! Doe mee! Doneer! Unieke actie van: John en Harrie van Lierop.

gepubliceerd op: 09-02-2015 15:27

Bart, Lars en Freek van Lierop uit Weert hebben alle drie spierdystrofie van Becker. Een progressieve spierziekte met een toenemende mate van spierafbraak en een onvoorspelbaar verloop.

Als VADER en OPA van deze drie kanjers gaan wij geld bij elkaar wandelen voor zowel stichting Spieren voor Spieren als voor stichting OntspanWater. Wij gaan 7 dagen wandelen en leggen hierbij een route af van 220 km. Wij vertrekken vanuit Weert (Limburg) met als eindpunt het dorpje Spier (Drenthe). U kunt deze wandeling sponseren of met ons meelopen!

Sponseren: U kunt deze bijzondere en ludieke actie ondersteunen! Doe dan een donatie via onze actiepagina (http://acties.spierenvoorspieren.nl/john-van-lierop)

Meelopen: Maar nog leuker is het als u één of meerdere dagdelen meeloopt. Voor € 20,- per dagdeel per persoon kunt u meelopen. U ontvangt na afloop een leuke attentie en u bent ook daadwerkelijk actief spieren voor spieren aan het inzetten! Stuur dan een email naar: john.van.lierop@hotmail.com of bel naar: 06 – 507 307 95.

Wanneer: Van 3 mei t/m 9 mei 2015.

De opbrengst zal worden verdeeld aan 50% stichting OntspanWater en 50% Spieren voor Spieren.

terug naar overzicht