Partner Iedereen Kan Sporten

Sport en bewegen draagt bij aan het welzijn van mensen. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om te sporten en bewegen, ook mensen met een beperking en kinderen in het speciaal onderwijs. Vanuit deze gedachte is er een samenwerking tussen de gemeenten Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert. Deze gemeenten zetten samen met het Huis voor de Sport Limburg, MEE Noord en Midden Limburg en Gehandicaptensport Nederland hun schouders onder deze samenwerking met als doel de gehandicaptensport een prominente plaats te geven in de regio Midden-Limburg.

In Midden-Limburg is Pauline Schrooten de regioconsulent. Zij is het aanspreekpunt voor verenigingen, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en overige organisaties, alsook voor individuele vragen met betrekking tot sportactiviteiten voor mensen met een beperking en kinderen in het speciaal onderwijs.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u kijken op de website: www.ikkansporten.nl of op de facebookpagina: www.facebook.com/IKSML.

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de consulent: 06 30202582 of paulineschrooten@roermond.nl.

Provinciale Vervoersregeling voor gehandicaptensport: http://hvdsl.nl/vervoersregeling-gehandicapte-sporters/

OPEN WEBSITE

Logo  Iedereen Kan Sporten